Referenties

Referenties trouwen

Referenties zakelijk

Jan en Margreet geven een 10
Een locatie om op slag verliefd op te worden! Ook onze gasten keken hun ogen uit. Alles was tot in de puntjes geregeld van ceremonie t/m diner. In oktober komen we terug om de uitgestelde feestavond te vieren. We kijken er nu al naar uit!

Rik en Elodie geven een 10
Afgelopen zomer hebben wij onze trouwdag mogen beleven op deze prachtige locatie. Wij hadden een onvergetelijke en zorgeloze dag dankzij de goede zorgen van Inez Kroon en haar team. Van begin tot eind was eigenlijk alles tot in de puntjes verzorgd. Ook de DJ van de avond die we via Inez hebben leren kennen heeft de avond verder op een fantastische wijze qua muziek verzorgd. Wij hebben gekozen voor de BBQ en daar heeft werkelijk iedereen enorm van genoten! Alles weer netjes verzorgd door de dames en heren van FGTE. In het traject voorafgaand aan de bruiloft zijn er altijd steeds contactmomenten geweest met duidelijke afspraken. Op vragen werd altijd snel en juist gereageerd. Alle gasten die op de bruiloft waren vonden de locatie ook verrassend en mooi. In de avond was alles heel sfeervol verlicht. In de tent was er muziek en buiten stonden mensen gezellig te kletsen, te drinken of ze zaten bij het vuur. Sommige mensen hadden de verstuurde routebeschrijving naar de locatie niet meegenomen, maar na een telefoontje werden ze door de organisatie zelfs opgehaald. Wij kunnen niet anders dan enorm dankbaar zijn voor deze mooie dag en de prachtige herinnering. Wij buigen diep, Super bedankt voor alles!!

Angelina geeft een 10
Samenwerken met Inez en de feelgoodtent familie is ECHT een feestje! WOW!! De communicatie vooraf was ontzettend fijn en mega persoonlijk. En dan op de dag zelf, van het eten tot de inrichting, het lieve personeel tot de kleinste details: alles klopte! Mooier kan je naar ons idee niet trouwen, zou het zo weer doen! 🙂

Lindsey geeft een 10
Wij hebben ons diner en feest hier gehad. Wij hadden de ‘bbq’ en hebben van iedereen gehoord dat het zo heerlijk was! De communicatie verliep echt ge-wel-dig! Voorafgaand konden we altijd appen, bellen en mailen, waarbij we echt snel antwoord kregen op onze vragen. Geen vraag of wens was te veel. Op de dag zelf was Rose onze weddingplanner, waarbij ze alles tot in de puntjes toe regelde. Het was zo mooi aangekleed door haar! Alles was echt perfect voor ons! Feel Good Tent Event heeft onze dag perfect gemaakt!

Saskia geeft een 9.3
Wij hebben een geweldige dag gehad in het bos. Alles op een plek, het was een geweldige dag. Eentje om nooit meer te vergeten! Wij wilden graag buiten trouwen en ons beperken tot één locatie om zo rust in de dag in te bouwen. Op deze locatie kan dat. De huwelijksvoltrekking, receptie, diner en het feest wordt op één plek gehost. Wij hadden zelf enige wensen t.a.v de aankleding en daar konden we zelf volledig invulling aan geven. Tijdens de dag hebben wij ons helemaal laten meeslepen door onze beleving en zijn we niet gestoord met enige praktische zaken, noch zijn we ons er van bewust dat deze er waren. Wij kunnen deze locatie volledig aanraden. We trouwden onder de blauwe hemel, aten onder de bomen en hebben tot laat gefeest.

Priscilla en Frans geven een 10
Op 20 april zijn wij getrouwd bij Feel Good TentEvent. Het was in één woord fantastisch!! Het overtrof al onze verwachtingen. De locatie was prachtig aangekleed en de ceremonie leek wel een sprookje. Het team heeft keihard gewerkt en stond er met veel energie en enthousiasme. We kunnen hun niet genoeg bedanken voor deze mooie dag! We hebben vanaf het eerste moment vertrouwen in de locatie gehad en zijn verliefd geworden op de warme en vrije sfeer. Wij zouden het iedereen aanraden! Bedankt!

Renate geeft een 10
Wij zijn afgelopen vrijdag getrouwd bij Feel Good TentEvent. Wat hebben wij een geweldige dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Na de ceremonie konden we boogschieten, schilderen en Jenga torens bouwen. Dat was een regelrecht succes bij jong en oud. Ook de hangmat werd goed gebruikt. DJ Ron heeft nog gezorgd voor een geweldige minidisco. Van ons, en alle gasten, een dik verdiende tien!! Wat een geweldige feeërieke lokatie.

Lara en Maas geven een 9.5
Onze trouwdag bij Feel Good Tent Event was top geregeld. Voor de grote dag hebben we een paar keer met de organisatie om tafel gezeten om onze ideeën voor te leggen. Samen kwamen we tot een mooi programma en inhoud van de dag. Op de dag zelf zag alles er mooi uit. Het geeft een speciaal gevoel om midden in het bos te trouwen; ook voor de foto’s was het een mooie omgeving. Wij wilden graag een relaxte sfeer op de bruiloft en dat is goed gelukt met de rieten stoelen om het kampvuur, de hangmat, het boogschieten tussendoor en de barbecue. De organisatie zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt op de dag; een glaasje water wanneer nodig of nog een glaasje champagne. De gasten vonden het ook een gezellig locatie en vonden het fijn dat alles op één locatie was. Hierdoor was er geen gehaast. ’s Avonds was er een groot feest met DJ Ron. Hij keek naar wat de gasten leuk vonden en paste zijn muziek erop aan. Al met al was het een geweldige dag die we nooit meer zullen vergeten.

Karin geeft een 10
De sfeer wordt neergezet vanaf het moment dat je vanaf de parkeerplaats naar de locatie loopt. Via het prachtige bospad kom je uit op de open plek in het bos, omringd door de bomen, midden in de natuur heb je deze plek met festivalsfeer. Wij hebben super goed weer gehad en hierdoor buiten kunnen trouwen, borrelen en dineren. De wijnen en het eten waren heerlijk en hebben van alle gasten hier complimenten over gekregen. Er hangt een relaxte sfeer. Het personeel werkt hard om alles perfect verzorgd te hebben qua geluid, aankleding en bediening. De gesprekken tijdens de voorbereiding zijn heel prettig, open en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Gedurende de dag wordt de locatie om je heen omgebouwd zonder hier iets van mee te krijgen. ’s Avond marshmallows bij het kampvuur voor de mensen die niet willen dansen. Binnen in de tent een perfecte plek om een feestje te bouwen. FGTE event heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Midden in het bos maar alle faciliteiten die je nodig hebt.

Jasmijn geeft een 10
Wat een geweldige locatie! Onze bruiloft vond plaats op een regenachtige dag. De droombruiloft met barbecue en ceremonie buiten in de zon, werd binnen gehouden. Jammer zul je denken, maar niets is minder waar. De lieve mensen van FGTE, en in het bijzonder Sylvia, hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag. De tent, waar nu de barbecue en ceremonie gehouden werd, was prachtig en ontzettend knus, betoverend. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van de gasten en zelf hadden we nu niet meer anders gewild. Dus toekomstige bruidsparen, ook op een regenachtige dag is dit dé trouwlocatie!

Securitas Beveiliging BV geeft een 10
Ons event was erg goed geregeld en wij hoefden nergens achteraan te gaan. Alles werd geregeld, we zijn volledig ontzorgd. Als organisator is het erg fijn om te merken dat er wordt meegedacht. Het is een prachtige locatie midden in het bos met erg vriendelijk personeel. Het was een erg geslaagde middag en barbecue! Ik zal zeker nog een keer bij Feel Good TentEvent reserveren!

Quint Wellington Redwood geeft een 9
We hebben een top middag en avond bij de Feel Good Tent gehad. Leuke activiteiten konden we samen bedenken en werd goed begeleid. Eten en drinken was goed verzorgd en alles heeft een erg gezellige ambiance. Genoten!

OPEN Business Leaders geeft een 10
Wij hebben een zakelijke bijeenkomst gehad bij Feel Good TentEvent in Lage Vuursche en zijn hier zeer tevreden over. Het is een hele fijne locatie, de mensen zijn gastvrij en je voelt je er meteen thuis. De locatie in Lage Vuursche ligt midden in het bos. Het is hierdoor een rustgevende en sfeervolle plek. Ook het eten was erg lekker. Wij komen hier zeker terug!’

Indeed BV geeft een 9
Prachtige locatie, heerlijk eten en een geweldige bediening. En aan de kleintjes wordt ook gedacht. Feel Good Tent Event is zeker een aanrader!

FME geeft een 9
Sfeervolle en complete locatie met veel mogelijkheden. Fijne samenwerking met gehele personeel waardoor zowel de voorbereidingen als het event zelf soepel verliep. Hartelijk dank voor de samenwerking!