Over ons

Over ons

Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons, de mensen achter Feel Good TentEvent. Er valt zoveel te vertellen! Ons verhaal begint bij onze liefde voor de natuur, en het gevoel van vrijheid en ruimte en verwondering die we daar ervaren. Die delen we graag met jou, en daarmee is Feel Good TentEvent niet zomaar ‘werk’ voor ons. Het is een manier van leven en het voelt als een bijzonder voorrecht, de kost te verdienen met de wijze waarop wij die met ons mooie bedrijf hebben gecreëerd. Je kunt met recht zeggen dat Feel Good TentEvent een hart heeft, -óns hart- en een ziel.

Ruim 25 jaar geleden formuleerden wij een bijzondere wens: de kost verdienen in het bos, met Zeeuwse trekpaarden. Hoe, dat ontvouwde zich in de loop der jaren organisch. ‘De verrassing waar je ‘em niet verwacht’ vonden wij een mooi uitgangspunt. Met zomaar midden in het bos een mooi gedekte tafel, een picknick en een bosprinses in een feeërieke jurk. In de loop der jaren is het concept een aantal keren veranderd. We groeiden van sfeertochten met paard en wagen, verhalenvertellers, troubadours en boskoninginnen naar de full service organisatie die Feel Good TentEvent nu is. Onze creatieve ideeën, de locatie en de organisatie zijn met de tijd meegegroeid. Ons respect en onze liefde voor de natuur, – en de wens die te delen met velen, middels mooie, uitgebalanceerde evenementen en bruiloften-, is altijd de rode draad gebleven.

Eigenaren en initiatiefnemers zijn wij: Ruud en Inez Kroon. Maar zo’n mooi bedrijf goed laten draaien doen we natuurlijk niet alleen. We hebben het voorrecht, prachtige mensen als collega’s om ons heen te hebben. Er is een groot gevoel van ‘samen’, en alle taken zien wij als even belangrijk. Ieder vult zijn of haar unieke plek in het team, en doet waar hij of zij het meest blij van wordt en goed in is. Vaak blijken dat meerdere taken en functies te zijn. Dat maakt het afwisselend en het maakt Feel Good sterk: we vullen elkaar goed aan. Door dik en dun staan onze mensen klaar, voor ons en voor jou, en we kunnen op elkaar bouwen. Naast onze ‘vaste’ kanjers werken we met veel fijne, loyale oproepkrachten: die groep fluctueert jaarlijks.